UPDATE Un TIR a lovit un autobuz şi trei maşini la Iaşi. Şase persoane au fost rănite FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul a intrat pe un trotuar din cartierul Canta
TIR-ul a intrat pe un trotuar din cartierul Canta

Joi dimineaţă, 4 octombrie, în capătul catierului Canta, un TIR a intrat într-un autobuz şi în trei autoturisme parcate. Accidentul s-a soldat cu şase victime.

UPDATE, Ora 14.35 Liviu Colţa, şoferul TIR-ului, a fost audiat la Poliţia Municipiului Iaşi.Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE, Ora 10.44 "Am parcat maşina aseară şi astăzi dimineaţă fiica mea mi-a spus să vin repede că este lovită. Am văzut că un Renault Megane şi un Volkswagen Polo au fost şi ele avariate",  a precizat Laura Miron, proprietara uneia dintre maşinile avariate.

UPDATE Ora 10.00 "Şoferul de autobuz are un traumatism abdominal, o contuzie abdominală şi contuzii ale membrelor superioare, iar în acest moment este sub investigaţii pentru completarea diagnosticului. S-a recoltat alcoolemia. Şoferul de pe camion nu doreşte îngrijiri medicale, dar s- a prezentat în Serviciul de Urgenţă "Sf. Spiridon" pentru a i se recolta alcoolemia. Alţi patru pacienţi sunt sub investigaţii, dar fără a avea afecţiuni foarte grave", a declarat Camelia Bogdănici, director medical al Spitalului "Sf. Spiridon" Iaşi.

Şoferul TIR-ului implicat în accidentul din Canta, Liviu Colţa, 25 de ani

Şoferul TIR-ului implicat în accidentul din Canta, Liviu Colţa, 25 de ani

UPDATE, Ora 9.52 La Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi au ajuns trei persoane rănite. Medicii spun că deocamdată li se fac explorări medicale şi că prezintă traumatisme minore.

UPDATE, Ora 9.45 Ambii şoferi, atât cel al TIR-ului, cât şi al autobuzului, au fost duşi la Spitalul „Sfântul Spiridon“ pentru recoltare de probe biologice.

UPDATE, Ora 9.15 "Din primele cercetări ar reieşi faptul că şoferul autotrenului , care intra în Iaşi, nu a adaptat viteza la carosabil, care era umed, şi a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu autobuzul RATP, care era oprit regulamenta, în staţie. În urma accidentului au rezultat şase victime, printre care şi un pieton. Şoferul are permis din 2008 şi are mai multe abateri", a precizat Gheorghiţă Ciobanu, şef Birou Rutier Iaşi.

UPDATE, Ora 9.00: TIR-ul a lovit autobuzul care era parcat în staţie, în jurul orei 06.20. Din spusele autorităţilor, Liviu Antonel Colţa (25 de ani), şoferul TIR-ului are 18 sancţiuni la activ,  permisul suspendat, cu dovada de circulaţie aproape expirată.

Accident rutier grav în zona Metro. Cinci răniţi, toţi membri ai aceleiaşi familii UPDATE

Iaşi: Accident grav la Metro din cauza alcoolului. O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital UPDATE

Şoferul firmei SC Dor Trans SRL a fost prins circulând cu viteză, în luna septembrie, în localitatea Leţcani. Acesta circula în baza unei dovezi de circulaţie valabilă până la 8 octombrie. Colţa avea permis din anul 2005 şi fusese sancţionat de cele mai multe ori pentru depăşirea vitezei legale.

"Neadaptarea vitezei  şi condiţiile de carosabil au dus la derapajul TIR-ului direct în autobuz, care era în staţia de transport în comun. Impactul a fost cu partea laterală a TIR-ului care a tras cât a putut de volan şi a  ieşit în afara carosabilului lovind autoturismele parcate. Patru călători  sunt în spital în momentul de faţă. Ştiu de la Poliţia Rutieră că şoferul TIR-ului are 18 sancţiuni, permisul suspendat pentru viteză, dovadă care expira pe data de 8 octombrie", a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Dintre cele şase persoane, cel mai grav rănit este Ghiocel Şcoban (53 de ani), şoferul autobuzului. Toţi cei şase răniţi au fost transportaţi la spital.

Accident de TIR în capăt Canta

Ora 8.33 Autobuzul se afla pe parta opusă celei în care circula TIR-ul. Şoferul autovehiculului de transport, care intra în Iaşi, n-a adaptat viteza la trafic şi a pierdut controlul.

Accident grav în capăt Canta, unde un TIR a lovit un autobuz cu pasageri şi trei maşini parcate. Şase persoane au fost rănite.

Vom reveni cu amănunte!

Accident rutier cu o victimă în faţa Parcului Expoziţiei UPDATE

Accident rutier cu patru victime la Trei Iazuri. Unul dintre pasageri este în stare critică UPDATE

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite