Iaşi: Accident grav la Metro din cauza alcoolului. O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la Spitalul „Sf. Ioan" după ce a suferit un accident în zona Metro. cel de-al doilea rănit a fost plimbat între spitale

Ora 12.30 Cel de-al doilea rănit în accident a fost plimbat între Spitalul „Sf. Spiridon“ şi Spitalul „Sf. Ioan“ pentru a primi îngrijiri de specialitate. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost iniţial dus de echipajul SMURD la Spitalul „Sf. Spiridon“ unde a stat opt ore. Pacientul prezenta mai multe leziuni osoase care nu au putut fi tratate în totalitate. Astfel, bărbatul a fost transferat la spitalul din Copou.

„Nu putem decât să remarcăm că protocoalele sunt făcute doar pentru a nu fi respectate de cei de la SMURD, ceea ce duce constant la plimbarea pacienţilor de la «Spiridon» spre alte spitale. Riscurile vitale şi costurile suplimentare sunt trecute în plan secund“, spune revoltat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sf. Ioan“.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier soldat cu trei victime, una decedând pe loc. Una dintre persoanele accidentate a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul „Sf. Ioan“.

Tânărul prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului, toracelui şi mâinii. În urma evaluării toxicologice a reieşit că acesta a consumat alcool.

Citeşte şi:

Iaşi: UPDATE: Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din zona Metro era băut şi avea dosar penal

„Pacientul a fost adus cu ambulanţa la Unitatea de Primire Urgenţe cu traumatism craniocerebral, toraco-abdominal şi fractură la antebraţul drept. Acesta a fost preluat de o echipă mixtă de medici şi va rămâne internat la Terapie Intensivă-Traumatologie. Evaluarea toxicologică a indicat că pacientul a consumat alcool", spune medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU la Spitalul „Sf. Ioan".

Prognosticul este rezervat din cauza leziunilor severe şi a complicaţiilor care pot apărea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite