Iaşi: UPDATE: Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din zona Metro era băut şi avea dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei ieşeni au ajuns, duminică seară, la spital după ce au fost răniţi într-o ciocnire. Poliţiştii au descoperit că unul dintre şoferi avea o alcoolemie impresionantă şi permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.

În accidentul auto petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00, au fost implicate două maşini: o Dacie şi un Mercedes. „Accidentul a fost produs de şoferul Mercedes-ului, care a intrat în Dacie. Conducătorul auto de pe Mercedes avea o alcoolemie de 1,24 miligrame la litru în aerul expirat şi i se va întocmi dosar penal“, au afirmat reprezentanţii Poliţiei Rutiere Iaşi.

În coliziunea dintre o Dacie şi un Mercedes au fost rănite trei persoane, două dintre ele fiind şoferii celor două autoturisme.

Unul dintre pacienţi a fost trimis la Spitalul de Urgenţe, iar o a doua persoană a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie. Cea de-a treia persoană nu a acceptat înregijirile medicilor şi a rămas la locul accidentului. Starea celor două persoane internate nu este foarte gravă“, a afirmat medicul Diana Cimpoieşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Ionuţ J. (28 de ani), şoferul autoturismului Mercedes, avea şi permisul de conducere reţinut în vederea suspendării. Bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numerele de înmatriculare expirate.


Duminica trecută la ieşirea din Iaşi s-a petrecut un alt accident grav, în care au murit trei persoane, iar alte două sunt în continuare în stare gravă.

Citeşte şi:



Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite