Ucigaşul pictoriţei Ilinca Gânju este nemulţumit de pedeapsa primită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Crudu
Marius Crudu

Marius Crudu a făcut apel împotriva sentinţei dată de Tribunalul Maramureş. Judecătorii l-au condamnat în luna octombrie la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Apel împotriva sentinţei au declarat şi mama şi sora pictoriţei ucise. Procesul va fi judecat de Curtea de Apel Cluj, iar primul termen al procesului va fi pe 6 decembrie.Marius Crudu a fost condamnat, pe 27 octombrie 2011, de Tribunalul Maramureş la 20 de ani de închisoare pentru asasinarea iubitei sale, pictoriţa ieşeancă Ilinca Gânju.

Instanţa a dispus ca bărbatul să achite mamei pictoriţei suma de 15.000 de lei, daune materiale şi 30.000 de euro daune morale, iar surorii acesteia va trebui să îi plătească 10.000 de lei daune materiale şi 20.000 de euro daune morale.

Citiţi şi:

20 de ani în închisoare pentru ucigaşul pictoriţei Ilinca Gânju

Iaşi: Pictoriţa ucisă îi trimitea mesaje de adio iubitului

Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, anul trecut, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate. Marius Crudu este în evidenţele Spitalului „Socola" cu afecţiune psihică cronică încă de acum 10 ani.

Citiţi şi:

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite