Trimis în judecată după ce a tăiat un jandarm cu sabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Dănuţ Punei a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi de vătămare corporală gravă. Pe 3 octombrie bărbatul din Paşcani a tăiat cu sabia un jandarm după ce s-au certat de la copii.

Procurorii susţin că scandalul dintre cei doi bărbaţi a pornit pe 2 octombrie de la faptul că nepotul agresorului ar fi lovit-o cu mingea pe fata subofiţerului, în parcul de joacă. Jandarmul i-ar fi reproşat celuilalt bărbat că nu are grijă de copil.

A doua zi Punei l-a văzut pe Zaharia când se ducea la serviciu şi l-a lovit picior şi în mâna stânga. „Inculpatul Punei Dănuț Marius s-a înarmat cu o sabie din metal cu lungimea de aproximativ 100 cm și şi i-a aplicat o lovitură extrem de puternică cu partea tăioasă a obiectului în zona cot-antebraţ stâng părţii vătămate Z.M., jandarm în cadrul I.J.J. Iaşi, aflat într-un loc public circulat, din localitatea Pașcani, județul Iași", se precizează în rechizitoriu.

Citiţi şi:

Ieşeanul care a tăiat un jandarm cu sabia rămâne după gratii

Un jandarm din Paşcani a fost tăiat cu o sabie de către un vecin

În urma loviturii jandarmul are  nevoie de 150-180 de zile de îngrijiri medicale. Punei a precizat în faţa anchetatorilor că ar fi vrut să-l lovească pe subofiţer cu o bordură, dar pentru că nu a găsit ar fi rupt un fier cornier cu piciorul. Cu una dintre bucăţi l-a lovit pe jandarm în picior şi pentru că ar fi crezut că o să scoată pistolul i-a mai aplicat o lovitură peste mână. Anchetatorii însă au precizat că această ipoteză nu este reală. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Paşcani, iar Mihai Zaharia nu s-a constituit parte civilă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite