Ieşeanul care a tăiat un jandarm cu sabia rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Dănuţ Punei, nepotul secretarului Consiliului Local Paşcani, va sta în arest 29 de zile. Bărbatul este cercetat  pentru tentativă de omor după ce a tăiat un jandarm cu sabia.

Tribunalul Iaşi a decis ieri după-amiază să respingă recursul lui Marius Dănuţ Punei împotriva propunerii de arestare preventivă. Astfel, magistraţii au menţinut decizia colegilor de la Judecătoria Paşcani şi au dispus ca bărbatul să stea după gratii 29 de zile.

Păşcănenanul  a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce, pe 3 octombrie, a tăiat cu sabia un jandarm. Marius Dănuţ Punei l-a aşteptat pe subofiţerul Mihai Zaharia să iasă din bloc şi a încercat să îl lovească în zona capului. Jandarmul a ridicat braţul stâng şi a fost tăiat.

Citiţi şi:

Un jandarm din Paşcani a fost tăiat cu o sabie de către un vecin

Cazul jandarmului atacat în faţa blocului, preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi

Scandalul dintre cei doi bărbaţi a pornit de la faptul că nepotul agresorului ar fi lovit-o cu mingea pe fata subofiţerului, în parcul de joacă. Jandarmul i-ar fi reproşat celuilalt bărbat că nu are grijă de copil.

În ziua atacului, cazul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani. Două zile mai târziu, în raport de noua încadrare a faptei săvârşite, respectiv tentativă de omor, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Însă din 6 octombrie, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus preluarea cauzei la această unitate de parchet.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite