Trei zile de colinde şi spectacole caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele trei zile din această săptămână sunt plince de voie bună, ira evenimentele organizate îi introduc pe ieşeni în atmosfera de sărbătoare.

Vineri, iubitorii de tequila au ocazia să participe, începând cu ora 18.30 la petrecerea organizată în Hand. Organizatorii vor oferi preţuri tentante cocktail-urilor care conţin tequila.

Începând de sâmbătă, majoritatea evenimentelor organizate în oraş au ca temă centrală Crăciunul, şi deci colindele specifice acestei perioade. Începând cu ora 18.30, ieşenii sunt aşteptaţi la concertul de colinde „În sara Crăciunului" susţinut de corul Lyrodia la Catedrala Mitropolitană Iaşi.

Trei zile de concerte de colinde, petreceri tematice şi târguri cu alimente de post

Concerte caritabile de Sărbători la Iaşi

Un alt concert de colinde va avea loc de la ora 19.00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare. Intrarea este liberă la evenimentul numit „Mister de Betleem". Tot sâmbătă, iubitorii muzicii Alexandrinei Hristov îi vor putea ascult apiesele începând cu ora 21.00 în Mojo bar. Intrarea costă 20 de lei.

Colindele ating apogeul duminică, când la Iaşi va concerta binecunoscutul artist Fuego. Acesta va susşine un spectacol de colinde şi cântece de iarnă de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.  Informaţii şi rezervări se pot face la numărul de telefon 0746 774 204.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite