Trei zile de concerte de colinde, petreceri tematice şi târguri cu alimente de post

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Imre îi va încânta pe ieşeni cu muzică folk
Emeric Imre îi va încânta pe ieşeni cu muzică folk

Ultimele zile din această săptămână sunt pline de surprize şi voie bună. Cocnerte caritabile de colinde, petreceri ruseşti, muzică folk şi rock sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru petrecăreţi.

Începând de astăzi şi până duminică, ieşenii pot vizita Târgul ECOAGRIS, de unde îşi pot face provizii cu alimente tradiţionale şi naturale. Programul de vizitare va fi între orele 10-00-16.00, în Parcul Parohiei Toma Cozma, iar intrarea este liberă.

Vineri seară, iubitorii muzicii lui Emeric Imre au ocazia să-i asculte cântecele în Clubul Presei, unde începând de la ora 21.00 va susţine un concert cu rtimuri de folclor şi folk. Preţul unui bilet este 12 lei.

Trei zile de petreceri patriotice şi de deschidere a iernii

VIDEO Petreceri, filme şi piese de teatru în premieră! Vezi unde te poţi distra astăzi la Iaşi

Tot vineri seară, de la ora 21.00, în Hunter's Pub ieşenii se vor putea bucura de un concert susţinut de nonconformista Ada Milea, împreună cu Bobo Burlăcianu. Preţul unui bilet este 20 de lei.

Petreceri tematice

Nici sâmbătă petrecerile nu sunt mai prejos. Începând cu ora 22.00, în clubul XS se va organiza „Moscow Night", unde DH-ul Andrei Pushkarev va crea atmosfera unei adevărate seri ruseşti. Preţul unui bilet este 20 de lei, iar primii 100 de clienţi primesc o bere din partea clubului. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0729 292 610.

Tot în această seară, de la ora 22.00, în Club Zona se organizează o nouă petrecere pentru iubitorii de muzică rock, la care intrarea costă 10 lei.

Seara de duminică este rezervată aproape în totalitate. Astfel, la ora 18.00, în Aula Bibliotecii Central Universitare „Mihai Eminescu" se va desfăşura spectacolul de colinde „Cei care veghează" în cadrul căreia banii adunaţi de pe invitaţiile care costă 20 de lei vor fi folosiţi pentru a deschide un centru pentru copiii cu dizabilităţi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite