Trei kilograme de produs vegetal, suspect a fi drog de mare risc, descoperite în bagajul unor studenţi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei kilograme de produs vegetal despre care se crede că ar fi canabis descoperite la Iaşi
Trei kilograme de produs vegetal despre care se crede că ar fi canabis descoperite la Iaşi

Captura a fost făcută aseară, de către poliţiştii locali, în zona Oancea, în urma unui control de rutină. Vizaţi au fost trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, care au susţinut că sunt studenţi în Iaşi.

Mihai P. (20 de ani), din municipiul Neamţ, Alenxadru F. (22 de ani) şi Gabriel B. (21 de ani), ambii din judeţul Vrancea, aveau într-un rucsac 3 kilograme de produs vegetal de culoare verde-oliv, despre care oamenii legii spun că e suspect de a fi drog de mare risc.

Totodată, poliţiştii au mai găsit asupra tinerilor trei filtre pentru confecţionarea ţigărilor artizanale, un briceag multifuncţional, un şpray paralizant şi mai multe lame de catere, care prezentau urme de tăiere a produsului vegetal. Luaţi la întrebări, tinerii au spus că sunt studenţi şi că urmau să se întâlnească cu nişte prieteni pentru a-şi găsi cazare.

Cât despre produsul vegetal, aceştia au spus că nu ştiau despre conţinutul bagajului, fiind primit de la un prieten care le-ar fi spus că înăuntru sunt haine.

„Având în vedere aspectele constatate, atât persoanele, cât şi produsele găsite asupra lor au fost predate Inspectoratului General al Poliţiei - Brigada de Combatere a Criminalităţii Iaşi, pentru continuarea cerecetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Iaşi.

Citeşte şi: Doi traficanţi de droguri arestaţi la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite