Femeia care dansează de cinci ani cu Băsescu: "Nu sunt agent SPP. De 10 ani, sunt dansatoare" (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maricica Aştefanei n-a scăpat, nici anul acesta, ocazia de a se prinde în horă alături de preşedinte. Este al cincilea an consecutiv când frumoasa moldoveancă îl invită la dans pe Traian Băsescu. De data aceasta, însă, vizibil iritat de huiduieli, şeful statului a ieşit mai repede din horă.

Blonda care, din anul 2007, joacă de mână cu preşedintele de Ziua Unirii ne-a declarat că huiduielile de ieri au cam stricat atmosfera de sărbătoare.

Mai citiţi:

Huiduieli şi baie de mulţime de Ziua Unirii la Iaşi (FOTOGALERIE)

VIDEO Băsescu, făcut „Vânzător de ţară" de către ieşenii din Piaţa Unirii (UPDATE)

"Deşi n-a fost prea plăcut, nu mi s-a părut ca Traian Băsescu să fi fost nervos. Cu noi s-a purtat ca de obicei, mai ales că ne-a şi recunoscut. Când ne-am prins în horă ne-a şi spus «Aceleaşi fete» şi ne-a zâmbit. E adevărat că a ieşit mai repede din horă, însă, am înţeles că se grăbea să ajungă la Focşani", ne-a declarat Maricica Aştefanei (26 de ani).

image

Tot ea ne-a spus că, spre deosebire de alţi, ani, de data aceasta, oamenii de rând nu au mai fost lăsaţi să se prindă în horă, de jur împrejur fiind aliniate garduri de protecţie.

image

Maricica a devenit cunoscută, în urmă cu doi ani, când, comparând fotografii de la sărbătoarea Unirii, făcute în ani diferiţi, ziariştii au observat că apare în horă alături de Băsescu.

Iniţial, se credea că blonda este agent SPP. Moldoveanca a spulberat însă orice mister:

image

"Nu sunt agent SPP. De 10 ani, sunt dansatoare la Ansamblul Folcloric «Busuiocul Moldovenesc», din cadrul Sindicatului Liber al Salariaţilor din RATP Iaşi. În ultimii trei ani, am participat împreună cu câţiva colegi de-ai mei la Ziua Unirii şi, într-adevăr, am jucat alături de domnul preşedinte, însă aşa a fost întâmplarea", a declarat Maricica, pentru Click!, în urmă cu doi ani.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite