Taximetristul atacat de o clientă, acuzat de grave probleme disciplinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţugui este internat în spital
Ion Ţugui este internat în spital

Ion Ţugui (53 de ani), taximetristul înjunghiat pe 8 martie de o clientă, a fost dat în judecată de fostul angajator pentru 755 de lei.  Reprezentanţii „Lux Taxi"  susţin că bărbatul nu ar fi predat încasările şi autoturismul avea lipsuri şi defecţiuni.

Reprezentanţii „Lux Taxi" au cerut de la Ion Ţugui 755 de lei. Firma la care taximetristul ar fi lucrat,  între 23 noiembrie şi 5 decembrie 2011, l-a dat în judecată pentru că nu ar fi predat încasările, iar autoturismul avea lipsuri şi defecţiuni.

 „Pe 5 decembrie, firma a preluat de la Ţugui Ion autoturismul, fără ca acesta să predea 300 de lei din sumele încasate ca urmare a desfăşurării activităţii de transport taxi, autoturismul prezentând lipsuri şi defecţiuni ce au fost constatate de comisia de inventariere astfel: lipsă roată rezervă jantă plus cauciuc de iarnă (345 de lei), lipsă 20 litri de benzină  (110 lei). În acest mod, este angajaţă răspunderea patrimonială a salariatului pentru contravaloarea sumelor datorate şi a pagubei create angajatorului", au precizat reprezentanţii Lux Taxi în plângerea adresată instanţei. Primul termen al procesului va fi pe 10 octombrie.

Citiţi şi:

Blonda misterioasă care l-a înjunghiat pe taximetrist s-a plimbat jumătate de oră cu maşina după ce a furat-o

 Taximetristul Ion Ţugui a fost  înjunghiat în gât, pe 8 martie, de o tânără blondă, tunsă scurt care i-a cerut să o ducă pe strada Ogorului. Ieşeanul a fost dus la spital de un coleg, iar tânăra ar fi fugit cu taxiul.

EXCLUSIV Mărturia taximetristului înjunghiat la Iaşi: „Îmi curgea sânge pe gât şi pe nas!” UPDATE

După cârteva ore anchetatorii au găsit maşina abandonată în centrul Iaşiului. Ţugui a fost operat timp de patru ore, iar medicii spun că cel mai probabil, va avea probleme respiratorii şi vocea răguşită. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dechis dosar penal pentru tentativă de omor în scop de tâlhărie. Clienta n-a fost încă identificată.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cum decurge ancheta în acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite