Sute de ieşeni au stat în ploaie pentru a sărbători Ziua Naţională a României. În mulţime au fost foarte mulţi copii FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricolorul la parada de 1 Decembrie
Tricolorul la parada de 1 Decembrie

Peste 1.000 de persoane au participat astăzi la ceremonialul organizat în Piaţa Naţiunii, în faţa Universităţii de Medicină, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Află ce festivităţi se organizează la Iaşi de 1 Decembrie

Faţă de ultimii ani, zeci de copii au venit însoţiţi de părinţi pentru a fi martori la manifestări, aşteptând în mod deosebit defilarea gărzii de onoare. „Am venit cu cei mici pentru că este ziua noastră şi vrem să o respectăm. Nu mi-au plăcut discursurile autorităţilor care sunt prea politice“, a spus ieşeanul Iulian Dănilă.

Ieşenii au scos la balcoane tricolorul FOTO

1 decembrie la Iasi

Ieşenii au stat în frig şi ploaie pentru a participa la slujba oficiată de ÎPS Teofan, la depunerea de coroane, intonarea Imnului Naţional de către fanfară şi defilarea gărzii de onoare.

Ziua Naţională, sărbătorită la Iaşi cu proteste împotriva corupţiei din ţară

Petreceri patriotice la Iaşi de Ziua Naţională a României

Ziua Naţională a României a fost marcată şi printr-un flash-mob la Râpa Galbenă. Peste 60 de studenţi au format un steag uman şi au fluturat steagul naţional, strigând „Trăiască, trăiască, trăiască şi-nflorească/Moldova, Ardealul şi Ţara Românească“.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite