Află ce festivităţi se organizează la Iaşi de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricolorul la parada de 1 Decembrie
Tricolorul la parada de 1 Decembrie

La Paşcani, autorităţile locale comemorează Ziua Naţională a României cu depuneri de coroane, ceremonial religios, dar şi cu un mini concert ţinut de un ansamblu folcloric, plus 2.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi 400 de litri de vin. La Iaşi, edilii se vor întrece în discursuri şi vor intona cu ieşenii prezenţi la manifestări Imnul Naţional.

1 Decembrie la Iaşi în imagini (FOTOGALERIE)

Manifestările dedicate aniversării Zilei Naţionale a României vor începe miercuri de la ora 10.00 la Statuia Unirii de pe bulevardul Independenţei. Edilii nu pregătesc nimic special pentru ieşenii care vor dori să sărbătorească în stradă 1 Decembrie, ci organizează doar tradiţionalul ceremonial, intonarea Imnului Naţional al României, alocuţiunile autorităţilor, oficierea serviciului religios, depunere de coroane şi defilarea gărzii de onoare.

Seara, prefectul Dragomir Tomaşeschi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, vor participa la Palatul Cotroceni, la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României de către preşedintele Traian Băsescu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite