FOTOGALERIE Feerie de Sărbători doar în centrul Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care a câştigat unul dintre cele mai importante concursuri muzicale pentru copii, „Ti Lascio Una Canzone", a susţinut un mini concert sâmbătă seara, de la ora 17.00, în faţa Primăriei Iaşi pentru a da startul Sărbătorilor de iarnă.

Sute de ieşeni au ieşit în centrul Iaşiului pentru a participa la spectacolul organizat cu ocazia aprinderii iluminatului festiv. Persoanele adunate în faţa Primăriei au ascultat cântecele grupurilor de colindători, iar cei mici au avut ocazia să-l întâlnească pe Moş Crăciun.

Feerie de lumini în centrul Iaşiului

Vezi cum arată Iaşiul luminat de Sărbătorile de iarnă

Reni, Crăciuniţe, Moş Crăciun şi artiştii de la Palatul Copiilor au făcut spectacol în centrul Iaşiului, spre bucuria sutelor de ieşeni. „Îmi place foarte mult. Simţim într-adevăr că vin Sărbătorile. Am ieşit cu cei mici să ascultăm colindele şi să-l vadă pe Moş Crăciun. Păcat că în restul oraşului nu prea sunt lumini“, ne-a spus Luminiţa Costache. 

Iluminat festiv de Sărbători la Iaşi cu dedicaţie pentru Realitatea TV

Pentru a marca Sărbătorile de iarnă, edilii vor mai organiza Serbările în cartiere, „Tradiţii pe uliţa Lăpuşneanu“, „Carnavalul copiilor“, Seara excelenţei ieşene, unde vor fi premiaţi profesorii de la Centrul de Excelenţă, Concert de Colinde, sau Noaptea Albă a Iaşiului.

Ieşenii vor mai putea merge la Târgul de iarnă, iar la trecerea dintre ani pot ieşi în stradă la concertul organizat în faţa Palatului Culturi, urmat de focul de artificii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite