Iluminat festiv de Sărbători la Iaşi cu dedicaţie pentru Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au anunţat că vor aprinde iluminatul festiv la Iaşi abia pe 19 decembrie, oficialii Primăriei au devansat cu o săptămână acest termen pentru a impresiona invitaţii de la Gala „10 pentru România" din acest weekend.

Iluminat festiv cu porţia la Iaşi. Află ce zone vor fi împodobite de Sărbătorile de iarnă

„Profităm de faptul că bulevardul Ştefan cel Mare este închis sâmbătă pentru a da drumul la luminiţe. Ne permitem să deschidem pe 10 decembrie pentru că nu am pus atât de multe ornamente în oraş", a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Edilii au redus anul acesta la jumătate numărul instalaţiilor decorative care împodobesc oraşul de Sărbătorile de iarnă, pentru a face economii la facturile de curent. Zone precum Tudor Vladimirescu, Elena Doamna şi Metalurgie vor rămâne în întuneric de sărbători, ornamentele împodobind cu prioritate cartierele centrale ale oraşului.

Gala „10 pentru România“ va fi organizată la Iaşi

Coincidenţă sau nu, primarul Gheorghe Nichita va aprinde iluminatul festiv cu o oră înainte de a începe Gala „10 pentru România", moment care va fi marcat printr-un concert de colinde. Oficialii Primăriei finanţează cu 70.000 de lei din bani publici evenimentul organizat de Realitatea Media la Teatrul Luceafărul.

Edilii vor asigura sala de spectacol, sonorizarea, costurile legate de trofee şi diplome şi decorarea sălii, precum şi pentru cazarea pentru două nopţi a 40 de persoane Realitatea TV, recepţie pentru 150 de persoane, protocolul ceremoniei şi invitaţii.

Sute de ieşeni au ieşit în stradă pentru a se bucura de spectacolul de lumini (GALERIE FOTO şi VIDEO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite