Şefii judeţului mai comunică doar prin răvaşe. Simirad către vicele Adăscăliţei: „Poţi pleca sănătos. Şi aşa nu mă ajuţi cu nimic“. Vezi facsimil (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă repriză a scandalului între Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean şi subordonatul său, Constantin Adăscăliţei a pornit de la solicitarea acestuia din urmă de a folosi maşina de serviciu.

Rămas fără drept de semnătură, maşină de serviciu şi secretară din cauza scandalului cu Simirad, vicepreşedintele Adăscăliţei i-a cerut şefului CJ să-i aprobe o deplasare în satul Glodenii Gândului şi în Popricani în perioada 27 iunie-1 iulie.

„Particip la evenimente ce ţin de ziua comunei, sfinţirea căminului cultural, deplasarea la câteva familii din sat etc. Voi participa şi la şedinţa consiliului local din Popricani unde se discută mai multe probleme pe ordinea de zi care implică prezenţa mea", a cerut Adăscăliţei.

Schimb de scrisori între Simirad şi Adăscăliţei

Vicepreşedinţii CJ, demnitari de lux pe banii ieşenilor. Vezi în ce scandaluri au fost implicaţi cei doi

La solicitarea făcută în scris, Simirad a răspuns în acelaşi mod: „Am alte probleme de rezolvat cu cei câţiva litri de benzină care ne-au mai rămas. Se aprobă deplasarea cu mijloace de transport în comun, autobuz sau tren".

Replica vicelui a fost pe măsură: „Nesimţire şi abuz de putere. Parafrazând «Omul fără caracter prima dată când ajunge la putere, îi repulează pe cei care sînt în echipă şi l-a ajutat». Felicitări, d-le Simirad. Continuaţi, că nu mai aveţi mult timp".

Iaşi: Simirad le impută vicilor 600.000 de lei pentru că i-au şifonat imaginea

Simirad va folosi aceste „notiţe" şi-l va da în judecată pe Adăscăliţei.

„Cota de benzină este de 100 de litri pe lună pentru fiecare din cele şase maşini, folosite de cei de la Serviciul Juridic şi de Proiecte. Solicitarea lui Adăscăliţei a venit la sfârşitul lunii, atunci când se termină cota de benzină. Dau maşina în interes de serviciu şi în limita cotei de benzină. Le strâng pe toate şi deschid un process pentru ofensă la adresa autorităţii. La acest nivel a ajuns imbecilitatea luptei politice", a mai spus Simirad.

Dialogul picant între cei doi a continuat atunci când Adăscăliţei i-a solicitat aprobarea pentru concediu de odihnă.

Schimb de scrisori între Simirad şi Adăscăliţei

„Constantin Adăscăliţei: Subsemnatul Adăscăliţei Constantin rog a aproba concediul de odihnă în perioada 1-16 iulie şi 15-31 august.

Constantin Simirad, răspuns în scris: Poţi pleca sănătos. Şi aşa nu mă ajuţi cu nimic.

Adăscăliţei: Acest gen de rezoluţie înseamnă NESIMŢIRE!"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite