Şedinţă publică trecută la secret de Primăria Iaşi pentru a discuta „anomaliile“ din afacerea Palas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleşii locali nu au reuşit să atragă niciun euro, deşi s-au adunat la zeci de şedinţe
Aleşii locali nu au reuşit să atragă niciun euro, deşi s-au adunat la zeci de şedinţe

Şedinţă cu uşile închise la Primăria Iaşi. O parte din consilierii locali, membri ai comisiilor de specialitate economice şi juridice, au interzis accesul presei la şedinţa publică care ar trebui să explice transferul terenului pe care se construieşte Palasul din domeniul public în domeniul privat al municipalităţii.

Tupeu incredibil în afacerea Palas: primarul de Iaşi propune readoptarea în Consiliul Local a unei hotărâri decretate ilegală

Comisia juridică şi cea economică s-au întrunit de la ora 14.00, la Primăria Iaşi pentru a dezbate proiectul de hotărâre privind trecerea din patrimoniul public în privat a terenului pe care se construieşte ansamblul Palas. La această şedinţă, consilierii locali sunt informaţi de către directorii Primăriei de fundamentarea juridică a proiectului de hotărâre care trebuie votat mâine, în şedinţa extraordinară.

Afacerea Palas, ilegală definitiv şi irevocabil

Conform legii 215 privind administraţia publică locală, şedinţele de Consiliu Local sunt publice, iar cele ale comisiilor de specialitate sunt cu uşile deschise dacă aşa prevede regulamentul CL. „Presa nu poate participa la şedinţa comisiilor", a transmis presei Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite