Şedinţă cu uşile închise. Ministrul de Interne i-a convocat la Iaşi pe toţi şefii de Poliţie din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a ajuns la Iaşi de aseară, 10 mai. Oficialul a avut astăzi o şedinţă cu toţi şefii instituţiilor subordonate MAI din Moldova.

Ora 15.00 Ministrul de Interne, Ioan Rus, a discutat astăzi cu şefii Inspectoratelor de Poliţie, Jandarmi şi Situaţii de Urgenţă din cele opt judeţe al Moldovei despre problemele fiecăruia şi organizarea alegerilor locale. „Obiectivul meu ca ministru nu este să schimb oamenii, ci de a fi exigent şi performant. De aceea discut cu toate structurile noastre. Sunt foaret multe probleme, începând de la dotare, organizare şi legislaţie“, a spus ministrul.

Şefii Poliţiei de la Iaşi au ridicat problema datoriilor foarte mari, de 1,1 milioane de lei, pe care IPJ le care la Institutul de Medicină Legală.

„Am ridicat problema rezolvării interinstituţionale cu privire la datoriile pe care le avem la Medicina Legală având în vedere că sunt multe dosare nerezolvate Am ridicat problema realocării banilor pentru investiţia aprobată la sediului IPJ şi la sediul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, stopată în 2009 din lipsă de fonduri", a spus Ioan Scipniciunc, şeful IPJ.

Ora 9.00 Şedinţa convocată la ora 9.00 de ministrul Ioan Rus va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi se va desfăşura cu uşile închise. Scopul declarat al întâlnirii este familiarizarea noului ministru cu activitatea structurilor MAI din Moldova, dar şi comunicarea obiectivelor pentru acest an al conducerii MAI.

Un subiect „fierbinte“ al şedinţei va fi modul de organizare a alegerilor locale.

Igaş: Când Rus a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus, avea strategie şi direcţie

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite