Şcoală şi spital din Iaşi, jefuite de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori au furat din Şcoala Cotnari o combină muzicală, un radiocasetofon şi un dvd player, urmând ca Parchetul să propună soluţia legală pentru suspecţi. Şi Spitalul „C. I. Parhon" a fost ţinta hoţilor, un bărbat de 49 de ani însuşindu-şi două telefoane mobile dintr-un birou.

Nici spitalele şi nici şcolile nu mai sunt spaţii sigure, iar asta o arată jafurile care s-au întâmplat în ultimele trei zile în aceste instituţii din judeţul Iaşi. Astfel, duminică, 7 octombrie, poliţiştii din Cotnari au fost sesizaţi că din sălile de clasă ale şcolii lipsesc mai multe bunuri electronice: o combină muzicală, un radiocasetofon, un dvd player. În urma verificărilor, oamenii legii au identificat trei suspecţi minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

În cea mai mare maternitate din Moldova se fură ca în codru. Spitalul este împânzit de anunţuri de avertizare

Iaşi: Gravidele internate în maternitate sunt lăsate pradă hoţilor

„Toţi minorii sunt din comuna Cotnari. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet", spune Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Şi un salon al Spitalului „C. I. Parhon" din Iaşi a fost călcat de hoţi. Astfel, marţi, 9 octombrie, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi că au fost furate două telefoane mobile. În urma verificărilor, Daniel B. în vârstă de 49 de ani a fost identificat suspectul comiterii furtului. Acesta a profitat de neatenţia părţii vătămate şi a luat cele două telefoane de pe birou.

Incredibil! Farmacie din Iaşi jefuită cu ranga VIDEO

„Telefoanele au fost găsite asupra bărbatului fiind restituite părţii vătămate.  Suspectul  a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă", mai spune Anca Vîjiac.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite