Scandalagiul de lux a fost pus în libertate pe cauţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Zlate
Lucian Zlate

Lucian Zlate (31 de ani), fiul fostei directoare de la Terom, va ieşi din areast. Tânărul a fost implicat pe 10 septembrie într-un scandal la Ciric.

Tribunalul Iaşi a decis astăzi să-l pună în libertate pe Lucian Zlate pentru o cauţiune de 50.000 de lei. Doi dintre judecători au luat această decizie, iar unul din membrii completului a fost împotriva admiterii cererii. Decizia este definitivă, iar Zlate va ieşi în scurt timp din arest.

Potrivit anchetatorilor, pe 10 septembrie Lucian Viorel Zlate, însoţit de nişte agenţi de pază, s-ar fi dus la localul Cocoşul de Aur din zona Ciric.Între unul dintre agenţii de pază şi Laurenţiu Dăscăleanu a izbucnit o altercaţie în urma căreia primul a fost rănit de sticla spartă a unui geam care i-a căzut pe un picior.

Citiţi şi:

UPDATE Fiul fostei directoare de la Terom şi un fiu de preot reţinuţi în urma unui scandal armat în Iaşi FOTO

Încătuşaţi după un scandal la Ciric. Fiul fostului director Terom trimis după gratii pentru 29 de zile

Poliţiştii susţin că Tiberiu Florea ar fi tras trei focuri de armă în aer, cu un pistol cu bile din cauciuc, pentru care deţine permis. Potrivit oamenilor legii, Zlate a tras  primul, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea ilegal. Tânărul însă nu a recunoscut acest lucru. Florea şi Dăscăleanu au fost arestaţi 10 zile, iar apoi au fost puşi în libertate.

Zlate a stat după gratii mai bine de o lună. După ce judecătorii au decis prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul tânărului, acesta a solicitat punerea în libertate pe cauţiune. Judecătoria Iaşi a fixat cauţiunea la 50.000 de lei, iar Zlate a garantat cu un imobil. Însă instanţa i-a respins cererea. Tânărul a făcut recurs. Procesul s-a judecat astăzi la Tribunalul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite