Scandal în Voineşti finalizat cu amenzi şi cu o internare în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi localnici din Voineşti au fost amendaţi cu 400 de lei, respectiv 300 de lei, iar un altul a primit avertisment pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au făcut scandal la poarta unei femei.

Jandarmii şi poliţiştii au acţionat sâmbătă seară, 30 septembrie, în localitatea ieşeană Voineşti după ce o femeie a sunat la 112 şi s-a plâns că mai multe persoane făceau gălăgie în faţa porţii sale. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au mai găsit doar trei din cei cinci scandalagii, pe care i-a sancţionat.

„Una dintre persoane a primit avertisment, un bărbat a primit amendă de 300 de lei, iar celălalt de 400 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Unul dintre cei reclamaţi a devenit violent cu oamenii legii, nu dorea să plece de la poarta femeii şi a fost condus de jandarmi până în centrul comunei", spune Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Ionel Bălan în vârstă de 33 de ani, reclamantul care a primit şi amenda cea mai mare, a ajuns la spital şi susţine că a fost agresat de oamenii legii.

„Pacientul a ajuns la Urgenţe cu multiple contuzii, cu traumatism cranio-cerebral şi a fost trimis la Neurochirurgie", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Poliţişti judecaţi pentru că au sechestrat un ieşean

Reprezentanţii oamenilor legii dezmint acuzaţiile care li se aduc.

„Nu avem cunoştinţă să-l fi agresat jandarmii sau poliţiştii. Dimpotrivă, el era cel violent. Poate s-a mai bătut cu celelalte persoane cu care se afla şi care erau sub influenţa alcoolului", mai spune Mihai Cojocariu.

Ionel Bălan a mai făcut o plângere pe numele a patru poliţişti în trecut. Bărbatul i-a acuzat Agenţii Iulian Gherasim (30 de ani), Dănuţ Morariu (32 de ani) şi Mihai Macovei (35 de ani) din cadrul Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava şi Constantin Stoica (25 de ani) din cadrul Secţiei I Poliţie Rurală Iaşi că l-au luat din propria casă şi l-au bătut timp de trei ore.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite