Scandal într-o benzinărie din Iaşi. Şase persoane de etnie rromă au bruscat clienţii pentru că nu li s-a servit cafeaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane de etnie rromă au făcut scandal în parcarea unei benzinării din zona Bucium pentru că ospătăriţa a refuzat să-i servească.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 3.00. Şase persoane de etnie rromă au intrat în magazinul unei benzinării din Bucium şi au cerut cafele. Chelneriţa le-a explicat că nu le poate pregăti cafelele din cauza unei pene de curent, moment în care bărbaţii au început să facă scandal.

Doi clienţi ai benzinăriei au încercat să calmeze spiritele, însă când au ieşit din local au fost urmăriţi de cei şase bărbaţi. Altercaţia a continuat în parcarea benzinăriei, unde scandalagiii au împărţit injurii şi au început să devină violenţi, până când a intervenit un echipaj de poliţie. Aceştia au fost duşi la secţia de poliţie şi amendaţi cu câte 700 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Poliţiştii au găsit asupra lor şi cinci plicuri cu droguri.

Citeşte şi: FOTO Scandal cu împuşcături într-un bar din Iaşi. Patru persoane au fost rănite

„Un echipaj de poliţie a intervenit duminică la ora 3.30 pentru a calma mai multe persoane de etnie rromă care făceau scandal într-o benzinărie. Aceştia au fost duşi la secţie, amendaţi, ceilalţi doi tineri au refuzat să meargă. Poliţiştii au găsit şi cinci plicuri cu o substanţa asupra căreia încă nu ne putem pronunţa“, a spus Mihaela Abaza, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite