Scandal cu Poliţia la audienţele primarului Nichita. Un ieşean a fost bruscat şi ridicat de mascaţi pentru că împărţea pliante (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audienţele publice ţinute de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, nu sunt lipsite de incidente.

Preşedintele organizaţiei nonguvernamentale, Sorin Bălănescu, s-a prezentat în faţa Centrului de Cartier din Tătăraşi cu câteva minute de a ajunge primarul. Acesta a început să împartă ieşenilor hârtii despre organizaţia sa, în care îl denigra pe edilul-şef.

„Organizaţia nonguvernamentală vă apară drepturile. Veniţi la sediul nostru şi stăm de vorbă", le spunea oamenilor.

Deorece ieşenii au început să se îmbulzează, bărbatul a fost înconjurat de poliţişti şi ulterior bruscat deoarece a refuzat să se legimiteze. Sorin Bălănescu a fost dus cu forţa de poliţişti până la maşina, acolo unde mascaţii l-au urcat cu forţa în dubă.

Vezi mai jos derularea evenimentelor

Iaşi: Primarul ţine audienţe publice cu uşile închise (FOTO)

image

Peste 50 de ieşeni s-au înscris la audienţele ţinute de primar în Tătăraşi împreună cu directorii municipalităţii. Aceştia s-au plâns de faptul că deţin hotărâri judecătoreşti şi nu sunt puse în aplicare de Primărie, de gropi sau câinii comunitari.

image

„Am un teren de 1,5 hectare în zona Păcurari pe care mă chinui de o primesc de foarte mulţi ani chiar dacă am o hotărâre irevocabilă. Primarul mi-a promis că mă sună săptămâna viitoare ca să studieze cazul meu. Sper să rezolve ceva“, a spus Gina Talaş.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite