Iaşi: Primarul ţine audienţe publice cu uşile închise (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii aşteptau afară ca să intre pe rând la întâlnirea cu edilul şef al Iaşiului
Oamenii aşteptau afară ca să intre pe rând la întâlnirea cu edilul şef al Iaşiului

Gheorghe Nichita a reluat cu un an înainte de alegeri obiceiul de a merge la centrele de cartier din oraş pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Edilul a fost astăzi în Păcurari, unde i-a primit pe ieşeni în baza bonurilor de ordine emise de ieri. Oamenii au discutat cu primarul într-un birou.

Zeci de ieşeni, majoritatea de vârsta a treia, au venit de dimineaţă la centrul de cartier din Păcurari, să-şi spună păsurile primarului Gheorghe Nichita, care a reluat audienţele cu un an înainte de alegerile locale.

image

Oamenii s-au aşezat la rând în faţa biroului unde a ţinut edilul audienţele şi au aşteptat, pe baza bonului de ordine, să fie chemaţi la discuţii, unul câte unul.

image


„Nu e de mirare că a venit tocmai cu un an înainte de alegeri. Ultima dată a venit aici acum doi ani, când a fost o adunare la o şcoală“, a spus Anişoara Guşilă (57 de ani), în timp ce aştepta să intre în audienţă la primar. Femeia, care este şef de scară la un bloc din Păcurari, a venit să reclame numărul mare de maidanezi din zonă.

image


„Am venit pentru că nu mai sunt locuri în grădiniţele din cartier şi nu am unde să-mi duc copilul“, a spus Ionela Anechite (35 de ani), care a fost la centrul de cartierul cu fiul ei de 5 ani.

Oamenii au aşteptat în faţa centrului de cartier din Păcurari

Vezi şi:

Şefii din Primăria Iaşi, luaţi la bani mărunţi privind creditului Dexia

Necesarul de hârtie şi pixuri în Primăria Iaşi, 23.500 de euro

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite