Şanse de angajare pentru ieşenii cu studii superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de locuri de muncă pentru ieşenii cu studii superioare vor fi oferite şomerilor la primul târg de joburi organizat în acest an de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Din cele 308 de companii pe care instituţia le-a contactat până acum, 36 au confirmat prezenţa la eveniment. Acestea vor oferi 546 de locuri de muncă, dintre care 119 sunt pentru cei care au absolvit o facultate.

Vezi aici ce angajaţi caută companiile ieşene

„Oferta pentru vizitatorii Bursei care au studii superioare este diversificată. Este vorba despre joburi de inginer de producţie, inginer mecanic, specialist în marketing, informatician, analist şi agent de servicii client, consultant, kinetoterapeut sau medic stomatolog", a precizat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

Iaşi: Salarii de mii de euro pentru medici şi ingineri în străinătate

Pentru şomerii care au finalizat doar studii medii sunt disponibile 60 de joburi în industrie, 60 în construcţii, 200 în servcii şi aproximativ 100 în confecţii.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc pe 15 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi în Paşcani la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite