Rendez-vous între criminali la instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenta criminală Alina Horeanu (26 de ani), închisă la Penitenciarul din Bacău, şi Andrei Mardare (26 de ani), încarcerat la Tulcea, au intentat diferite procese unor primării din ţară pentru a se putea vedea la instanţe.

Cei doi au dat în judecată Primăria Paşcani în mai anul trecut pentru că nu le-ar fi soluţionat o cerere. De asemenea, ei au cerut despăgubiri în valoare de 5.000 de lei fără a preciza cărei solicitări nu le-au răspuns edilii păşcăneni. Tribunalul Iaşi a dat un nou termen pe 21 februarie, când cei doi deţinuţi vor trebui să depună la dosar cererea adresată Primăriei la care nu au primit răspuns.

Iaşi: Idilă în penitenciar între studenta criminală şi un traficant de droguri

Alina Horeanu şi Andrei Mardare s-au cunoscut în Penitenciarul Iaşi în 2008. Amândoi au jucat într-o piesă de teatru. Alina Horeanu, fostă studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi, împreună cu iubitul său  l-au ucis, pe 9 februarie 2007, pe Daniel Mancaş din Botoşani cu mai multe lovituri de cuţit.

Studenţii criminali: 43 de ani de puşcărie

Citeşte în „Adevărul“ din 12 ianuarie  de ce au fost respinse vizitele conjugale dintre Horeanu şi Mardare. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite