Iaşi: Idilă în penitenciar între studenta criminală şi un traficant de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Horeanu a fost condamnată la 20 de ani de închisoare
Alina Horeanu a fost condamnată la 20 de ani de închisoare

Alina Horeanu, studenta condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă,  a reuşit să atragă atenţia unui traficant de droguri. Valentin Roca (32 de ani), care execută o pedeapsă de şase ani de închisoare, a fost vrăjit de frumuseţea tinerei.

După ce a văzut-o în filtrul din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi tânărul a contactat-o pe avocata Alinei Horeanu şi i-a cerut numele complet al studentei pentru a-i putea scrie. „Clienta mea are un succes indubitabil la bărbaţi. Deţinutul m-a sunat pentru a mă întreba doar numele ei complet", a declarat Gianina Poroşnicu, avocata Alinei Horeanu. Pentru a trece mai uşor timpul după gratii tânăra a jucat şi în piesa de teatru „Haina de OM" şi participă la mai multe activităţi educative.

Au ucis un director din Botoşani

Alina Horeanu, fostă studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, împreună cu iubitul său Vlad Scurtu Irmia l-au asasinat pe 9 februarie 2007 pe Daniel Mancaş. Cei doi l-au ucis pe directorul din Botoşani cu mai multe lovituri de cuţit şi au cerut ajutorul lui Daniel Brăescu şi a lui Alexandru Stan pentru a scăpa de cadavru.Magistraţii Tribunalului Iaşi au decis anul trecut să îl condamne pe Scurtu la 23 de ani de închisoare, iar pe Horeanu la 20 de ani.  În schimb, Brăescu şi Stan au fost condamnaţi la 3 ani de închisoare cu suspendare. Tinerii au declarat apel, iar următorul termen al procesului va fi pe 7 ianuarie.

Întrebările la testul poligraf

La dosar au fost adăugat şi rezultatul testului poligraf pe care l-a cerut Vlad Scurtu Irimia pentru a-şi dovedi  nevinovăţia. Cele trei întrebări, la care tânărul a răspuns cu "nu" şi care au arătat că minte, sunt:

-Tu l-ai lovit cu cuţitul pe Mancaş?

-Tu ai participat la omorârea lui Mancaş?

- Ai fost de faţă când a fost omorât Mancaş?

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite