Ieşenii s-au călcat în picioare la ştrandul din Iaşi. Află câte persoane au ajuns într-o singură zi în spaţiul de agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele trei zile, când temperaturile au depăşit 30 de grade Celsius, mii de ieşeni s-au răcorit în bazinele de la ştrand sau au făcut plajă la Nicolina.

Duminică, s-a înregistrat un record de încasări la ştrandul din Iaşi. Astfel, în jur de 6.500 de persoane s-au bucurat de facilităţile de la spaţiul de agrement, încasările fiind de peste 44.000 de lei.

Iaşi: Biletele de intrare la băile Nicolina şi la ştrand s-au dublat

Tarifele au rămas neschimbate faţă de anul trecut. Biletul de intrare costă 8 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru pensionari şi copii. Abonamentele cu zece intrări se ridică la 60 de lei sau 20 de lei cu reducere. Ieşenii mai pot închira şi şezlonguri cu 5 lei pe zi, umbrelelele fiind gratuite.

Mini-concediu de criză, la Ştrand şi Purcica

De vineri până duminică, la ştrand s-au înregistrat încasări de aproximativ 67.500 de lei, aproximativ 9.500 de persoane. În aceeaşi perioadă, la plaja Nicolina au ajuns în jur de 4.000 de oameni generând încasări de peste 28.000 de lei. Acest spaţiu este deschis în intervalul 7.00- 19.00.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite