Raliul Iaşiului: Gergo Szabo îşi păstrează titlul de campion naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gergo Szabo a dominat Raliul Iaşiului
Gergo Szabo a dominat Raliul Iaşiului

Deşi nu avea nevoie decât să termine etapa din Capitala Moldovei, pilotul maghiar a terminat în stil ultima zi a competiţiei, câştigând toate cele patru probe speciale de pe macadamul ieşean.

Misiunea lui Szabo a fost uşurată de abandonul lui Bogdan Marişca şi de pana suferită la debutul cursei de către Valentin Porcişteanu. Cu toate acestea, pilotul maghiar a mers ceas şi a terminat pe primul loc ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, cucerind pentru al doilea an la rând titlul naţional.

Locul secund de pe podium a revenit lui Dan Gârtofan, care a terminat sezonul pe locul al treilea., după Valentin Porcişteanu.

Ultima treaptă a podiumului de la Iaşi a fost ocupată de Titi Aur.

La celelalte categorii, clasamentul nu au suferit modificări semnificative. La categoria A s-a impus la Iaşi Danny Ungur, însă titlul naţional a rămas la Edwin Keleti şi preşedintele PSD Victor Ponta, chiar dacă cei doi au abandonat după ce maşina lor s-a răsturnat la Cioca Boca.

La grupa K s-a impus Mihai Lăcătuş, însă titlul a fost cucerit de Elisei Groza. La grupa H, Gunther Graef şi-a adjudecat etapa de la Iaşi, confirmând de ce a câştigat titlul naţional.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite