Victor Ponta a abandonat Raliul Iaşiului: „La un viraj ne-am răsturnat de câteva ori şi am ajuns într-un şanţ. A fost vina noastră“ (UPDATE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, după accidentul de la Raliul Iaşiului
Victor Ponta, după accidentul de la Raliul Iaşiului

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat într-un accident la Raliul Iaşiului. Maşina a ieşit în decor. Atât Ponta cât şi partenerul său, Edwin Keleti, au scăpat nevătămaţi.

Ora 20.15 Edwin Keleti, pilotul lui Victor Ponta la Raliul Iaşiului:

Ora 20.05 Victor Ponta despre accidentul de la Raliul Iaşiului: „Ne pare rău că nu am mai putut participa la Superspecială. Data viitoare vom merge mai bine“

Ora 18.20: Abandonul echipajului format din Edwin Keleti şi Victor Ponta nu a fost singurul înregistrat în cursul zilei de sâmbătă. Până la această oră, nu mai puţin de 10 maşini din cele 47 aliniate la startul întrecerii au părăsit competiţia, multe din ele şifonate în urma unor ieşiri în decor.

Maşina de concurs s-a răsturnat pe partea copilotului Victor Ponta:

Maşina de concurs a lui Victor Ponta, implicată în accident

Ora 18.00 Preşedintele PSD a abandonat Raliul Iaşiului pentru că maşina cu care s-a răsturnat în această după-amiază a fost grav avariată. „Sunt foarte bine acum. Nu am păţit absolut nimic. Nu îmi este frică. Am fost nevoiţi să abandonăm pentru că maşina arată destul de rău“, a declarat Victor Ponta pentru „Adevărul de Seară“.

El a mai spus că incidentul s-a produs într-o curbă. „La un viraj ne-am răsturnat de câteva ori şi am ajuns într-un şanţ. A fost vina noastră“, a explicat liderul social democraţilor.

Copilotul lui Keleti s-a retras în camera de hotel şi va pleca spre capitală în această seară. „Este şi soţia cu mine şi cel mai sigur plecăm spre Bucureşti în seara asta. Era programat să plecăm mâine, dar accidentul ne-a schimbat planurile“, a precizat Ponta.

Ora 17.30 Victor Ponta şi pilotul său au abandonat raliul Iaşiului. Deşi nu au nicio zgârietură preşedintele PSD şi Edwin Keleti au decis să nu mai continue. "Nu au păţit nimic, dar au decis să nu mai continue cursa în celelalte etape rămase în raliu. Domnii Keleti şi Ponta s-au întors în municipiul Iaşi", a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

image

Ora 17.20: Incidentul a avut loc în această după amiază în satul Cioca Boca, pe unde trece traseul din cadrul Raliului Iaşiului. Organizatorii spun că nici Ponta şi nici pilotul Keleti nu au păţit nimic grav.

Maşina celor doi s-a rostogolit de două ori, iar startul a fost întrerupt. „Atât Keleti, cât şi Ponta au scăpat fără niciun fel de răni în urma incidentului. Acum sunt la Cioca Boca şi rămâne de văzut dacă vor continua competiţia", a declarat Florin Briaur, purtătorul de cuvânt al Raliului Iaşiului.

Echipajul format din pilotul Edwin Keleti şi copilotul Victor Ponta este deja campioni naţionali la categoria A, ei ruşind să câştige toate cele şase etape disputate până acum în acest sezon.

Citeşte şi:

Raliul Iaşiului, pregătit de un nou start

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite