REVOLTĂTOR! Un dentist ieşean trata bolnavii cu instrumente nesterilizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabinetul stomatologic C&C DENT din Răducăneni a fost amendat de inspectorii de la Serviciul de Control în Sănătate Publică cu 500 de lei pentru că nu erau întocmite evidenţele sterilizării.

Descoperire revoltătoare în cabinetul de stomatologie din comuna ieşeană Răducăneni. La un control realizat de inspectorii sanitari s-a constatat că normele igienice nu erau respectate, instrumentarul folosit fiind nesterilizat. Ca urmare, inspectorii au aplicat o amendă de 500 de lei.

„La cabinetul stomatologic din Răducăneni nu erau întocmite evidenţele sterilizării şi s-a aplicat o amendă de 500 de lei", spune Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Revoltător: Doi medici ieşeni tratau bolnavii cu instrumente nesterilizate

Firmă din Iaşi amendată de inspectori pentru toaleta infectă

Alte două societăţi din centrul oraşului, care au sediul pe bulevardul Ştefan cel Mare, au primit amenzi în valoare totală de1.500 de lei, tot pentru nerespectarea bormelor de igienă.

„Societatea comercială Food&Koking SRL a fost amendată ci 500 de lei pentru lipsa certificării instruirii personalului privind noţiuni fundamentale de igienă. Societatea Danylux market SRL a fost sancţionată cu 1.000 de lei pentru lipsa apei calde în regim permanent", mai spune Marius Voicescu.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite