Prinde-te în „Floarea umană“ din centrul Iaşiului! Elevii de la Colegiul Naţional pregătesc o campanie de ecologizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Colegiul Naţional din Iaşi organizează o serie de activităţi în perioada 28 mai-3 iunie în cadrul proiectului Green Week care-şi propune să atragă atenţia asupra problemelor ecologice actuale.

Curăţarea spaţiului verde, colectarea maculaturii, proiecţii de film şi desene pe asfalt sunt câteva din activităţile care se vor desfăşura în cadrul „Săptămânii Verzi" organizate de elevii Colegiului Naţional Iaşi.

Startul va fi dat sâmbătă, când aproximativ 60 de elevi vor ecologiza platoul Bucium. Costul transportului şi al materialelor necesare pentru asigurarea unui mediu natural sănătos vor fi suportate de Asociaţia Elevilor Colegiului Naţional Iaşi. Luni, toţi elevii de la unitatea de învăţământ vor fi antrenaţi în activitatea intitulată „Floare umană".

Iaşi: Prezentare de modă cu haine din materiale reciclabile

INEDIT Studenţii chimişti din Iaşi au construit o casă din pet-uri (VIDEO)

Mai exact, 500 de cursanţi ai colegiului se vor aduna la ora 14.00 în Piaţa Unirii şi vor fi aranjaţi în forma unei flori. De miercuri şi până vineri, clasele se vor „lupta" pentru a aduna cea mai mare cantitate de maculatură.

„Campania de colectare de maculatură este organizată sub forma unei competiţii, iar calsa care va aduce cea mai mare cantitate devien Clasa Verde şi va fi premiată de organizatori", spune Tudor Giurgică-Tiron, elev care s-a ocupat de proiectul Green Week.

Joi, la ora 17.00, la Moldova Mall va fi organizată o proiecţie de film. Evenimentul se va încheia cu desen liber pe asfalt în curtea liceului care se desfăşoară în perioada 1-3 iunie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite