Primul volum din „Crimă şi pedeapsă“, primit cu bucurie de ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Beclea, elevă în clasa a XI-a, a primit cu bucurie iniţiativa ziarului „Adevărul“
Cristina Beclea, elevă în clasa a XI-a, a primit cu bucurie iniţiativa ziarului „Adevărul“

Primul volum al romanului „Crimă şi pedeapsă", de Fiodor Dostoievski, a fost distribuit gratuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul". Cel de-al doilea volum al romanului va putea fi achiziţiuonat de cititorii ziarului de joia viitoare, la preţul de 12,99 lei.

Ieşenii au avut grijă încă de la primele ore ale dimineţii să caute la punctele de difuzare a presei din oraş cotidianul „Adevărul" împreună cu primul volum al celebrului roman „Crimă şi pedeapsă", de Fiodor Dostoievski.

Chiar dacă opera nu le este străină, unii tineri au ţinut să aibă volumul în bibliotecă, profitând de faptul că a fost distribuit gratuit alături de ziarul „Adevărul". „Este o carte extraordinară iar iniţiativa ziarului Adevărul este binevenită, mai ales pentru noi, tinerii. Nu multe ziare promovează cultura în ziua de astăzi", a spus Cristina Beclea, elevă în clasa a XI-a, la un liceu din Iaşi.

Tânăra spune că a citit romanul dar că îşi dorea să aibă un exemplar în bibliotecă. „Dacă ar fi fost să o cumpăr dintr-o librărie, cu siguranţă nu mi-aş fi permis. Cred că ziarul Adevărul intenţionează în primul rând să-şi responsabilizeze cititorii şi să îi facă să se detaşeze de lumea mondenului", a mai spus eleva. 

Următoarele titluri din colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă" vor ajunge la cititori astfel: pe 21 octombrie, „Crimă şi pedeapsă" vol. 2 - Fiodor Dostoievski, pe 28 octombrie,  „Legiunea blestemaţilor" - Sven Hassel, iar pe 4 noiembrie, „Răscoala" - Liviu Rebreanu.

Citiţi şi: “Crimă şi pedeapsă”, distribuită ca pâine caldă la Suceava

Vasluienii s-au grăbit să prindă „Crimă şi pedeapsă“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite