“Crimă şi pedeapsă”, distribuită ca pâine caldă la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii au luat cartea la primele ore ale dimineţii
Sucevenii au luat cartea la primele ore ale dimineţii

Sucevenii au aşteptat cu nerăbdare noua colecţie a ziarului “Adevărul”, “101 cărţi de citit într-o viaţă”.

Astăzi, sucevenii s-au putut bucura de prima carte a colecţiei “Crimă şi Pedeapsă” de Fiodor M. Dostoievski ce a fost distribuită gratuit împreună cu ziarul “Adevărul”.

Pe Vasile Moscaliuc l-am găsit la chioşcul de ziare din Piaţa Mică luând ultima carte. “Am citit-o în tinereţe de la bibliotecă, iar acum profit de faptul că pot să o am şi eu gratis.

I-am spus domnului care vinde ziarele să mi-o păstreze şi pe următoarea pentru că sunt nişte cărţi foarte bune”, ne-a spus suceveanul. Vânzătorii de ziare spun că ar trebui să primească mai multe pentru că nu ajung niciodată.

“Am primit azi doar 10 exemplare. Toţi care au cumpărat m-au pus să fac listă pentru că vor să le cumpere şi pe următoarele. Cred că dacă aş primi 100 atunci ar mai rămâne câte una două”, ne-a spus Constantin Frasiniuc, vânzătorul de ziare.

Următoarele titluri din colecţie sunt: “Crimă şi pedeapsă” vol. 2 - Fiodor Dostoievski, pe 21 octombrie,  “Legiunea blestemaţilor” - Sven Hassel, pe 28 octombrie,  “Răscoala” - Liviu Rebreanu, pe 4 noiembrie.

Vasluienii s-au grăbit să prindă „Crimă şi pedeapsă“

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite