Primarul Iaşiului se teme să nu fie luat pe sus de inundaţii. Cumpără module de 10.000 de euro bucata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Module asemănătoare au fost achiziţionate pentru sinistraţii din Suceava
Module asemănătoare au fost achiziţionate pentru sinistraţii din Suceava

Şefii din Primărie organizează pe 1 august licitaţia publică pentru achiziţia unor module, locuinţe temporare în situaţii de urgenţă.  în valoare de 368.000 de lei.

Şefii din Primărie au în proiect achiziţia a 100 de locuinţe temporare în valoare de 1 milion de euro, investiţie care a fost aprobată în octombrie anul trecut. În primă etapă, edilii vor cumpăra doar opt astfel de module în valoare de 92.000 de euro.

Scopul acestor locuinţe este de a muta persoanele care trăiesc în imobile foarte degradate, sau în cele supuse inundaţiilor, alunecărilor de teren sau altor situaţii de urgenţă.

Citeşte şi:

Sărbători în module şi pe la rude pentru sinistraţii din Dorohoi: Nicio familie nu va împodobi bradul de Crăciun în casă nouă!

Locuinţele temporare vor avea o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, compartimentate în două camere, baie şi bucătărie. Modulele vor fi confecţionate din panouri termoizolante, baia şi bucătăria vor fi complet dotate, iar camerele vor şi încălzite cu radiatoare din oţel.

Firma selectată în urma licitaţiei va trebui să livreze modulele în 12 luni de la semnarea contractului, va garanta 36 de luni, iar durata de viaţă a modulelor va fi de 30 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite