Politaxi, maşina concepută să te aducă cu picioarele pe pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politaxi Iaşi
Politaxi Iaşi

Poliţia Rutieră Iaşi desfăşoară o campanie cu Forumul Român pentru Consumul Responsabil de Alcool (RFRD) pentru reducerea numărului de accidente.

Politaxi, o maşină jumătate taxi, jumătate autospecială de poliţie, a fost expusă, pe 4 octombrie, în Piaţa Unirii din Iaşi, în cadrul campaniei „Tu alegi cu cine faci cunoştinţă în seara asta". Evenimentul organizat de Poliţia Rutieră şi RFRD îşi propune să responsabilizeze şoferii care urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Politaxi Iaşi

Click pe colaj pentru mai multe imagini cu POLITAXI

Considerăm că stă în rensponsabilitatea ficăruia dintre noi  să prevenim, să informăm şi să educăm consumatorii din România cu privire la consumul  responsabil de alcool. Mesajul campaniei este „Tu alegi cu cine faci cunoştinţă în seara asta". Dacă ai consumat alcool este bine să iei un taxi sau să mergi pe jos, dacă alegi să te uiţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice urmează să faci cunoştinţă cu domnul poliţist şi te vei supune legii. Încercăm să descurajăm oamenii să se urce la volan sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat Marina Calotă, reprezentant RFRD.Politaxi va fi expus la Iaşi timp de patru săptămâni.

Crima pe zebră, la liber în Iaşi

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite