Poli Iaşi şi-a luat gândul de la promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţa de iarnă nu a adus schimbări consistente în lotul echipei de fotbal ACSMU Poli Iaşi. La reunirea de luni seara au participat 27 de jucători, dintre care se remarcă patru fotbalişti noi, toţi de la centrul de copii şi juniori din Copou.

Vacanţa nu a adus noutăţi în curtea formaţiei ACSMU Poli Iaşi. Într-o perioadă în care fotbaliştii mai mult pleacă ddecât vin în Copou, noutăţile la reunirea lotului de luni seară au fost patru juniori din pepiniera proprie. Aceştia sunt Robert Ambrosie, Florin Dodan, Vlăduţ Andrieş şi Bogdan Huţanu.

Mai citiţi:

Fotbalist batjocorit de Poli Iaşi, transferat la liderul Ligii 1

Iași: Fotbaliștii lui Poli și-au primit restanțele financiare

Atfel, componenţa lotului ieşean la reunire a fost portarii Anghelache, Farkaş şi Bălan, fundaşii Sandru, Creţu, Vlaicu, Panc, Petcu, Avrămia, Siminic şi Andrieş, mijlocaşii Gado, Tene, Drida, Cohen, Musumbu, Sîrghe, Liuba, Bădic, Şchiopu, Nica, Tincu, Dodan, respectiv atacanţii Herghelegiu, Bodolan, Huţanu şi Ambrosie. De la reunirea lotului au lipsit motivat Youssouf Kamara şi Samson Nwabueze, din cauza problemelor cu viza.

Atmosfera existentă în lot la început de an nu este câtuşi de puţin una optimistă. „Este prematur să vorbim acum despre promovare, când echipa de-abia şi-a reluat pregătirile. Suntem la o distanţă de şapte puncte de locul al doilea, care asigură promovarea. Nu este o diferenţă care nu poate fi surmontată, dar dacă nu facem transferuri, nu avem nicio şansă să promovăm. Aştept şi eu ca în cel mai scurt timp să aducem şi noi jucătorii pe care ni-i dorim pentru că este clar că avem nevoie de întăriri", a spus Adrian Falub, antrenorul echipei.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite