Schimb de acuzaţii penibile la vârful Consiliului Judeţean din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean au lansat astăzi alte acuzaţii la adresa şefului instituţiei. Aceştia susţin că au înregistrări care îl încriminează pe Constantin Simirad.

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean şi-au mutat biroul în stradă. Constantin Simirad: „Să-şi ia sucuri şi popcorn să le vândă acolo“ (FOTO, VIDEO)

Reacţia demnitarilor vine după ce Simirad l-a acuzat pe Relu Fenechiu de faptul că a cerut în mod nejustificat suplimentarea cu 1 milion de lei a contractului obţinut de Fene Group pentru reabilitarea şcolii „Ion Holban“ şi că vicepreşedintele Victor Chirilă ar fi favorizat această firmă la licitaţie. 

Scandalul de spionaj de la CJ Iaşi ajunge la nepoata preşedintelui Băsescu

„Preşedintele Simirad nu spune că eu am fost preşedintele comisiei de licitaţie la drumul judeţean Iaşi-Botoşani unde a câştigat cumătrul lui, adică firma Euroconstruct. Eu nu am favorizat pe nimeni“, a spus Victor Chirilă. Acesta l-a acuzat pe Simirad că a colaborat cu Securitatea şi mai mult, l-a determinat pe fiul său, Lucian Simirad, să fie informator la Securitatea în timp ce acesta era student. 

„Simirad a fost un securist, mai dovedit sau nu. Vă voi spune şi adevărul din dosarul Grădiniţa, unde Simirad a făcut deturnare de fonduri. Am informaţii că în timp ce ne înregistra pe noi, cineva îl înregistra pe el în legătură cu Ana Maria B. Avem înregistrări şi le vom face publice“, a mai spus Chirilă.

Colegul său se plânge de faptul că şeful instituţiei îi sabotează. Simirad nu-i mai lasă să folosească maşinile de serviciu şi le-a cerut să predea laptopurile pe care CJ le-a achiziţionat în 2008 pentru toţi consilierii din CJ. 

Şeful CJ susţine că refuză să mai intre în polemică cu cei doi. „Chirilă este nemulţumit că respectiva era minoră şi am intrat în sectorul lui de activitate. Aceste declaraţii sunt date de nişte alienaţi mintal şi nu mai intru în polemică cu ei“, a spus Simirad.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite