FOTO Motoare turate şi drifturi spectaculoase la marginea Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii vor face spectacol la Iaşi
Şoferii vor face spectacol la Iaşi

Sute de ieşeni au înfruntat frigul în această după-amiază pentru a participa la finala Campionatului Naţional de Drift. 

La finalele de drift ce au avut loc pe platoul de la ERA Shopping Park din Iaşi au luat startul 16 maşini, conduse de piloţi din mai multe judeţe ale ţării. Aceştia au turat bolizii la maximum şi au făcut spectacol, spre deliciul sutelor de ieşeni care n-au mai ţinut cont de temperaturile scăzute şi au stat pe margine până la finalul concursului.

Şoferii au făcut drifturi la Iaşi

„Sunt pasionat de automobilism şi nu aş fi putut rata această etapă de drift. Piloţii au oferit un spectacol pe măsură, aşa că nu a mai contat frigul de afară", ne-a spus Marian Sandu, student.

Competiţia a fost strânsă, înainte de start cinci participanţi având şanse să plece acasă cu titlul de campion naţional. În cele din urmă, campionatul a fost câştigat de suceveanul Răzvan Frăţianu, care a condus un BMW.

„A fost o bătălie foarte echilibrată, pentru că primii trei din Campionatul Naţional de Drift nu au venit la Iaşi, aşa că mai mulţi şoferi aveau şanse să termine pe locul întâi. Mulţumim publicului, care a fost extraordinar", ne-a spus Gabriel Onofrei, organizatorul evenimentului şi unul dintre piloţii care au participat la concurs.

Citeşte şi:

FOTOGALERIE Regii drifturilor din România turează motoarele la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite