FOTOGALERIE Regii drifturilor din România turează motoarele la Iaşi. Spectatorii curajoşi pot urca în scaunul din dreapta al maşinilor campionilor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derapajele piloţilor i-au uimit pe spectatori
Derapajele piloţilor i-au uimit pe spectatori

Finala Campionatului Naţional de Drift are loc sâmbătă şi duminică la ERA Park. Cinci piloţi au şanse la titlu.

Ora 17.15 Motoare turate la maximum, derapaje periculoase şi curse în tandem la viteze mari. De asta au avut parte zecile de curioşi care au venit la sâmbătă în parcarea complexului comercial Era Park din Iaşi. Cei care au vrut să aibă parte de adrenalină au urcat în dreapta campionilor.

Ora 14.11 Pasionaţii de automobile pot asista în acest weekend la un spectacol impresionant la Iaşi în condiţiile în care Capitala Moldovei găzduieşte ultima etapă din acest an a Campionatului National de Drift. Pe primele cinci locuri ale clasamentului general se află în acest moment, în această ordine, Niculae Dobre, Călin Ciortan, Răzvan Fraţianu, Sorin Ene şi Marius Mitrache. Toţi cei cinci competitori păstrează şanse pentru a-şi adjudeca titlul de campion naţional. 

Derapajele piloţilor i-au uimit pe spectatori

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea fotografii cu spectacolul piloţilor

Evenimentul este organizat de Asociaţia Română de Drift, împreuna cu ERA Shopping Park şi cu susţinerea King of Europe, cel mai important campionat european de drift.

Piloţii au turat motoarele

Vezi maşinile ale căror motoare au fost turate la maximum

Citeşte şi:

UPDATE Aşii raliului îşi probează dibăcia la Râpa Galbenă, în Iaşi FOTO

Cei care dorti să trăiască personal experienţa sutelor de cai putere, pot participa la Taxi Drift, un program prin care pot încerca adrenalina drift-ului din postura de pasageri ai maşinilor înscrise în competiţie. Taxi Drift se desfăşoară sâmbată, 22 octombrie, între orele 12:00 şi 13:30, dar cei interesaţi îşi pot încerca norocul şi în prima parte a zilei de duminică.

Profesioniştii au făcut senzaţie cu derapajele controlate la Iaşi

Vezi în imaginile de mai sus derapajele controlate ale piloţilor

Sâmbătă au loc antrenamentele libere, iar concursul oficial se va desfăşura duminică după-amiază, între orele 14.30 şi 18.00.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite