Piesa lui Măniuţiu se reia sâmbătă la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii au ocazia să revadă sâmbătă la ora 19.00 spectacolul „Aici, la porţile beznei", unul dintre cele mai bune montate în oraş în ultima perioadă.

Actorii de la Teatrul „Vasile Alecsandri" vor juca la sfârşit de săptămână în patru spectacole programate în sălile Studio, Teatru la Cub şi Uzina cu teatru. Astfel, diseară, ieşenii sunt invitaţi la piesele „În container" şi „Aici, la porţile beznei".

Piesa regizată de Mihai Măniuţiu este o adaptare după Hecuba şi alte scrieri de Euripide şi a fost foarte bine primită, atât de critici, cât şi de public.

Critici pozitive

„Totul pare să fi fost gândit nu în scopul unui spectacol bun, ci al unuia  perfect. Cum perfecţiunea nu este dată omului decât ca aspiraţie, că iute s-ar lenevi, aş spune că a ieşit un spectacol aproape perfect", a scris Liviu Antonesei despre piesă pe blogul său.

Biletele de intrare costă 30 de lei, iar elevii şi studenţii beneficiază de o  reducere de 50%.

Citeşte şi:

Manele şi motociclete în„Hecuba“ de la Iaşi

Piesa lui Radu Afrim, în top la EuroArt

Duminică seară sunt programate piesele „Zeul măcelului" şi „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte".

Adaptarea după basmul filosofic este semnată de actorul Teodor Corban, care a gândit piesa ca „o rescriere modernă şi curajoasă, plină de haz sănătos şi de personaje «fără de moarte» care şi-au păstrat tâlcul intact".

Din distribuţie fac parte actorii Cosmin Maxim, Dumitru Năstruşnicu, Irina Răduţu Codreanu, Antonella Cornici şi Ioana Natalia Corban. Biletul de intrare costă 13 lei, respectiv 6,5 lei la preţ redus.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite