Peştele Sfântului Petru şi berbecuţi la proţap, la nunta din familia lui Cosmos Tănase FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berbec la proţap (Foto arhivă)
Berbec la proţap (Foto arhivă)

Nuntaşii care au venit aseară la petrecerea organizată la Centrul Providenţa nu au plecat cu stomacurile goale. Pe mesele ornate cu trandafiri roşii şi albi, chelnerii au servit trei feluri de mâncare, care mai de care mai apetisante.

Invitaţii s-au delectat cu o gustare tradiţională, compusă din şunculiţă, muşchiuleţ ţigănesc şi salam. Următorul fel de mâncare servit la mesele nuntaşilor a fost pe bază de peşte. Fileul de şalău cu verdeţuri şi peştele tilapia sau „peştele Sfântului Petru" , o specie cunoscută şi mâncată în special în Ţara Sfântă, cu coşuleţ de legume le-au alintat de asemenea papilele gustative celor prezenţi la marele eveniment.

FOTO Nuntă de interlopi cu manelişti şi firme de pază la Iaşi. Dedicaţii de mii de lei şi paradă cu maşini de lux VIDEO

De pe mesele acestora nu au lipsit nici bucatele de la categoria grea. Ceafa la grătar, şi pulpele la cuptor, garnisite cu castraveciori muraţi şi rulouri de cartofi cu salată au fost servite aseară.

Tortul miresei la nunta fiului lui Cosmos Tănase

Vezi aici imagini cu tortul miresei şi sala în care a avut loc petrecerea

Pentru invitaţii care au preferat să stea afară, bucătarii au preparat berbecuţ la proţap şi purceluş de lapte.

Toate mâncărurile au fost udate cu whisky, sucuri şi şampanie franţuzească. Puţin după ora 22.00, invitaţii au avut ocazia să admire un foc de artificii.  Din timpul petrecerii care a ţinut până aproape de ora 05.00, nu au lipsit manelele, dedicaţiile şi banii aruncaţi.

Citeşte şi: Nunta interlopilor din Iaşi în imagini GALERII FOTO

FOTOGALERIE Maşini de lux la poarta lui Cosmos Tănase, interlopul din Iaşi care îşi însoară astăzi băiatul

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite