FOTO Nuntă de interlopi cu manelişti şi firme de pază la Iaşi. Dedicaţii de mii de lei şi paradă cu maşini de lux VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La petrecerea care va începe la restaurantul „Providenţa“ de la 17.30 sunt aşteptaţi 600 de invitaţi.

Ora 22.30 Una dintre surprizele serii a fost  un foc de artificii.

Ora 21.00 Unul dintre invitaţi nu a mai ajuns la nuntă pentru că a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul ar fi fost dat în urmărire internaţională după ce ar fi săvârşit mai multe infracţiuni în Germania.

Ora 18.43 Nuntaşii au ajuns la Providenţa, locul unde se ţine petrecerea. Mirii au fost întâmpinaţi de nuntaşi, pe un covor roşu, cu artificii şi muzică.

Ora 18.30 Adrian Minune, unul dintre naşii de la nuntă, s-a arătat nemulţumit că evenimentul a fost prezentat ca fiind „o nuntă de interlopi“. Vezi aici declaraţia acestuia!

Ora 17.15: Mirii vor fi logodiţi la Biserica Zlataus de lângă Universitatea "Petre Andrei". După slujbă, alaiul va porni spre Providenţa, localul administrat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Ora 17.00 Poliţiştii au făcut filtre la ieşirile din oraş. Limuzinele care intră în oraş sunt trase pe dreapta, iar şoferii sunt verificaţi.

Ora 16.40: Dedicaţii pe bani grei la nunta lui Aleodor, fiul lui Cosmos Tănase. „De la socru' mare, 6 milioane pentru socru' mic, 10 milioane pentru mireasă, 14 milioane pentru soacra mare“, a spus manelistul Cristi Nucă.

image

Ora 15.50: „S-a pus mână de la mână şi s-a făcut nunta asta. Meniul va fi unul tradiţional. Muzica este gratis, că naşii sunt cântăreţi. Pe rochie a dat 2.500 de euro“, a spus bunica Simeriei.

Ora 15.30: Nuntaşii dansează în faţa casei familiei miresei. Pe strada Ipsilanti poliţiştii de la Poliţia Rutieră şi-au făcut apariţia şi deviază circulaţia. Sala de la Providenţa, acolo unde va avea loc petrecerea, este decorată în alb şi roşu, iar invitaţii vor putea vedea fotografii cu cei doi miri.

Adrian Copilu Minune, de la Poliţie, direct la nuntă

Ora 14.40: Dedicaţie de la Cosmos Tănase de 1.700 de lei. „Dedicaţie pentru naşu' Adrian, pentru Fane Hingheru, pentru Nicu de la Brăila, pentru Corduneanu“, au cântat Miztu din Sălaj şi Florin Purice. În faţa cesei miresei, nuntaşii au început să danseze şi dau dedicaţii. Circulaţia este îngreunată pe strada Ipsilanti din cauza numeroaselor maşini.

Ora 14.30: Fiul lui Cosmos Tănase a plecat cu limuzina spre locuinţa familiei miresei care stă pe strada Ipsilanti. Naşul mirilor, Adrian Minune, a plecat la volanul unei Ferrari, iar mirele şi familia au plecat spre mireasă cu trei limuzine albe.

Ora 14.00:Naşul mirilor, Adrian Minune, a ajuns la casa lui Cosmos Tănase.Totodată, la vila din centrul oraşului a ajuns şi interlopul ieşean Costel Corduneanu, apropiat al familiei Cosmos.

Ora 13.30: La petrecere au ajuns şi maneliştii Dan Bursuc şi Fraţii de Aur. „Este naş Adi Minune şi unde merge el suntem şi noi. Suntem la un bun prieten de-al nostru şi punem o cărămidă la temelia acestei noi familii“, a spus Dan Bursuc.

Ora 13.15: În apropierea casei interlopului s-au adunat zeci de curioşi, iar doi bodyguarzi

Ora 13.00: Reprezentanţii de la Protecţia Copilului din Iaşi au fost sesizaţi de Poliţie că mireasa nu are vârsta legală pentru a se căsători. „Până în acest moment nu s-a primit o solicitare din partea părinţilor sau a fetei ori băiatului pentru emiterea unei autorizaţii de căsătorie. Poliţia ne-a trimis o adresă prin care ni se aduce la cunoştinţă faptuzl că tânăra are doar 15 ani şi 6 luni. În acest caz nu se poate emite o autorizaţie de căsătorie“, a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi.

Potrivit acestuia, Direcţia va anunţa familia tinerei că ar comite o ilegalitate în cazul în care Simeria se căsătoreşte.

Ora 11.30: Preoţii de la Biserica „Sf. Nicolae Domnesc“ nu mai oficiază cununia religoasă dintre Aleodor şi Simeria. Parohul de la lăcaşul de cult nu este în localitate şi nu mai are timp să delege un înlocuitor care să ţină slujba.

Ora 11.00 Aleasa lui Aleodor (19 ani), fiul lui Cosmos Tănase, este minoră şi locuieşte în Iaşi. Simeria are 15 ani şi şase luni.

Vezi şi:

FOTOGALERIE Maşini de lux la poarta lui Cosmos Tănase, interlopul din Iaşi care îşi însoară astăzi băiatul

Ora 10.50 Petrecerea a început la casa interlopului Cosmos Tănase din spatele Bisercii "Sf. Trei Ierarhi". Primii invitaţi în maşini de lux au început să apară la poarta Prinţului Ţiganilor, aşa cum este cunoscut Cosmos în lumea interlopă.O maşină de Poliţie patrulează prin zonă.

Ora 10.30 Pe ultima sută de metri, familia lui Cosmos Tănase a decis să amâne nunta cu aproape două ore. Astfel, slujba de la Biserica „Sf. Nicolae Domensc“ va începe de la ora 17.00 şi nu 15.30, aşa cum era programată iniţial.

Ora 9.00 Cosmos Tănase, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi ieşeni, s-a asigurat că nu vor fi evenimente neprevăzute la nunta fiului său, Aleodor. Pentru evenimentul de astăzi, Prinţul Ţiganilor, aşa cum este cunoscut interlopul, a angajat agenţi de pază.

Cosmos Tănase, numit şi Prinţul Ţiganilor, este socru mare

Aceştia îi vor însoţi pe miri la biserică, dar vor păzi şi intrarea în restaurantul „Providenţa“, unde va avea loc petrecerea. Simeria şi Aleodor se vor căsători religios la ora 15.30. Naşii cuplului vor fi manelistul Adrian Minune şi Cati, dar şi interlopul bucureştean Sandu Hingheru şi soţia lui, Iuliana.

Au schimbat biserica

Deşi iniţial ceremonia trebuia să aibă loc la Biserica „Bărboi“, potrivit unor surse din rândul apropiaţilor clanului Tănase, ceremonia religioasă a fost mutată la Biserica „Sfântul Nicolae Domnesc“. După oficierea căsătoriei, în faţa lăcaşului de cult vor fi eliberaţi 100 de porumbei albi.  Pentru închirierea păsărilor, clanul Tănase a cheltuit aproximativ 1.000 de lei. Petrecerea va începe de la ora 17.30 la restaurantul „Providenţa“, patronat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Citiţi şi:

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

VIDEO/ FOTOGALERIE Clanurile interlope care împart Bucureştiul

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă" (VIDEO)

La eveniment sunt aşteptate 600 de persoane din Iaşi, Brăila, Constanţa, Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării. Meniul de nuntă va fi diferit faţă de cel care se pregăteşte în mod obişnuit la „Providenţa“. Între clanul Tănase şi reprezentanţii localului s-a semnat un contract cu clauze stricte de confidenţialitate.

„Nuntaşii au cerut în mod deosebit să nu fie divulgat absolut nimic din contract. Tot ce pot să vă spun este că parcarea şi restaurantul vor fi păzite de firme de pază şi protecţie. Intrarea la petrecere se va face doar pe baza invitaţiei de nuntă“, spune Ioan Damian, reprezentant al restaurantului.  La nunta fiului Prinţului Ţiganilor vor cânta maneliştii Florin Salam, Dan Bursuc, ieşeanul Cristi Nucă, dar şi formaţia Fraţii de Aur. Cu toate că vor fi mulţi invitaţi, oamenii legii susţin că nu au fost luate măsuri speciale pentru acest eveniment.

 „Nu s-au luat măsuri deosebite. Este ca orice eveniment de acest gen“, a precizat comisarul Lucian Mursa, şeful Poliţiei Municipiului Iaşi. Cosmos Tănase, tatăl mirelui, a refuzat să facă orice comentariu. „Este un eveniment ca toate celelalte. Nu doresc să dau niciun detaliu“, a spus ieşeanul. El a ajuns în atenţia oamenilor legii pentru că ar fi pus bazele unor reţele de cerşetori sau de trafic de persoane.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite