Pensiune pentru câini şi pisici de Revelion. Cum lucrează clinicile veterinare de Sărbători la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii pot fi coafaţi înainte de Revelion
Câinii pot fi coafaţi înainte de Revelion

Ieşenii care doresc să plece în vancaţă în zilelele de Revelion au posibilitatea să-şi cazeze animalelele de companie în una din clinicile veterinare din oraş.

Animalele pot fi lăsate în padocul spitalului Veterinar Salvanim, de pe strada Petru Movilă, numărul 30. Proprietarii de patrupede trebuie să plătească 50 de lei pentru o noaptea de cazare a unui câine sau 30 de lei pentru o pisică.

„Dacă animalele stau peste zece zile, pot beneficia de o reducere de 10%. În zilele de cazare, asigurăm mâncare, schimbare de aşternut, plimbare şi exerciţii zilnice în curtea interioară a spitalului", a spus Rodica Zălinescu, directorul clinicii veterinare.

Oferte last-minute de Revelion. Unde se pot distra ieşenii în noaptea dintre ani

Proprietarii de animale trebuie să apeleze din timp la serviciile spitalului veterinar  care nu va avea program cu publicul în zilele de 31 decembrie şi 1,2 ianuarie. În plus, câinii şi pisicile care au nevoie de un medic veterinar în aceste zile pot fi duse doar la triajul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Agronomie, celelalte fiind închise în această perioadă.

Prietenii necuvântători ai ieşenilor pot fi şi coafaţi de sărbători. Preţurile la toaletarea animalelor variază între 100 de lei, pentru animale de talie mică şi 200 până la 300 de lei pentru cele de talie mare. În preţ sunt incluse serviciile de pieptănat, spălat, tuns şi aranjat.

Specialiştii veterinari constată un trend descendent în această privinţă, proprietarii de animale de companie limitându-se la îngrijirea de bază. „Lumea nu mai cere lucruri inedite, tunsoare la pielea goală, vopsiri, cocuri sau moaţe, ci doar un pieptănat şi spălat. Au scăzut şi cererile pentru accesorii la animale", a mai spus Rodica Zănilescu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite