Pavelele folosite la trotuare le-au făcut cu ochiul unor ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost prinşi de oamenii legii în timp ce încercau să sustragă mai multe dale de beton folosite la amenajarea trotuarelor din zona Tudor Vladimirescu. O a treia persoană a fost identificată de poliţişti în timp ce încărca dalele de beton într-o maşină.

Intenţia hoţilor era însă una lăudabilă. Cristian N. (44 de ani) şi Paul S. (44 de ani) le-au delarat poliţiştilor locali că  au sustras aproxiamtiv 40 de pavele cu un scop nobil, respectiv să repare trotuarul din faţa blocului unde domiciliază.

Citeşte şi: Iaşi: Pistă pentru biciclete făcută din pavele pe bani europeni

La scurt timp, poliţiştii l-au depistat şi pe Mihai C. (40 de ani) chiar în momentul în care încărca pavele într-un autoturism Dacia, pe strada Arcu. „Persoanele depistate cât şi bunurile au fost predate Secţiei de Poliţie competentă pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în aceste cazuri. Totodată va fi informată şi Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi cu privire la faptă şi prejudiciul cauzat",se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite