Trei ieşeni arestaţi după ce au luat credite cu acte false UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Oana Manoiu, Elena Zlavog, Andreea Horaicu şi Constantin Zlavog au fost reţinuţi vineri şi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru audieri.

Ora 13.45 Magistraţii au admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a trei ieşeni, respectiv Elena Zlavog, Andreea Horaicu şi Constantin Zlavog.

Ora 8.00  Potrivit oamenilor legii, patru ieşeni ar fi solicitat la sfârşitul anului trecut de la o sucursală a BRD mai multe credite de nevoi personale prezentând acte false emise de Adriana Constantinescu, arestată la începutul lunii februarie pentru fals şi înşelăciune.

A lăsat o femeie fără casă pentru a împrumuta bani de la cămătari

Aceştia au contractat credite care însumau peste 66.000 de lei. Astfel, Oana Manoiu a obţinut un credit în valoare de 13.000 de lei, Elena Zlavog a luat de la bancă 16.000 de lei, Andreea Horaicu a primit 17.000 de lei, iar Constantin Zlavog a luat un credit de 20.200 de lei. Ei sunt acuzaţi de înşelăciune şi uz de fals.

Procurorii au decis vineri seară reţinerea pentru 24 de ore a trei dintre aceştia, respectiv Elena Zlavog, Andreea Horaicu şi Constantin Zlavog. Aceştia vor fi duşi astăzi la Judecătorie cu propunerea de arestare preventivă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente din Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite