PSD scoate oamenii la iarbă verde la Iaşi, PNL merg în „team-building“. PDL e deasupra acestor practici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Nichita (stânga), candidat pentru un nou mandat la primăria Iași
George Nichita (stânga), candidat pentru un nou mandat la primăria Iași

La Iași doar PSD a anunțat că va marca ziua de 1 Mai printr-o acțiune care va fi organizată, cel mai probabil, în aer liber, reprezentanții filialei spunând, însă, că până acum nu este nimic „bătut în cuie". Acum filiale se pregătește să își lanseze candidații la alegerile locale.

„Noi ne pregătim, deocamdată, pentru ziua de Vineri, când lansăm candidații USL din județul Iași. De sâmbătă încolo, vom discuta și ce facem exact de 1 Mai. Va fi o acțiune în aer liber de Ziua Muncii, mai ales că se anunță vreme bună, dar detaliile nu le-am pus încă la punct", a spus Daniel Mătăsaru.

În anii anteriori, PSD Iaşi a organizat manifestări de amploare în Parcul Expoziţiei din zona Copou, cu mici, cârnăciori şi bere.

Citește și: Primarul Iaşiului Gheorghe Nichita şi deputatul Cristian Adomniţei intră oficial în cursă pentru alegerile locale

Liberalii ieşeni spun că de 1 Mai vor organiza "un team-building la iarbă verde", pentru tinerii din partid.
„Va fi un team-building intern, o ieşire la iarbă verde, la care vor fi prezenţi tinerii din PNL Iaşi. Nu e o acţiune adresată electoratului", a spus Marius Dangă, secretar coordonator al PNL Iaşi.

Pe de altă parte, liderul filialei municipale al PDL Iaşi, deputatul Marius Spînu, spune că democrat-liberalii nu vor organiza acţiuni în aer liber de 1 Mai.

„ Nu vom avea nici mici, şi nici concerte. Nu am luat o decizie fermă, dar eu nu cred că vom organiza ceva. Nici în anii anteriori nu am făcut acţiuni de genul acesta", a spus Marius Spînu.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai actuale informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite