Primarul Iaşiului Gheorghe Nichita şi deputatul Cristian Adomniţei intră oficial în cursă pentru alegerile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Nichita (stânga), candidat pentru un nou mandat la primăria Iași
George Nichita (stânga), candidat pentru un nou mandat la primăria Iași

Primarul Iaşiului Gheorghe Nichita şi deputatul Cristian Adomniţei îşi vor depune astăzi la amiază candidaturile oficiale pentru funcţia de primar, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean.

UPDATE Ora 14.40 Ambii candidaţi au spus că au fost foarte emoţionaţi atunci când şi-au depus dosarele.

„Sunt mai emoţioant decât mă aşteptam să fiu, deşi sunt la a treia candidatură la Primăria Iaşi. Gândul mea este ca în anii care vor urma să pot conduce Iaşiul în alianţă cu domnul Adomniţei la CJ, să facem o echipă pentru Iaşi", a spus primarul Nichita.

La fel deîncrezător s-a arătat şi deputatul Cristian Adomniţei.

„Ar fi primul meu mandat la Consiliul Judeţean. În parteneriat cu primarul Nichită, formăm cea mai puternică alianţă, o alianţă care a făcut ceva pentru oraş. Viitorul acum începe. Avem o sumă de proiecte importante pentru judeţ şi tot ce am făcut ne recomandă pentru această calitate", a spus Adomniţei.

Ora 11.30 Uniunea Social-Liberală Iaşi îşi va lansa oficial candidaţii la alegerile locale. Vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita îşi va depune dosarul de candidatură astăzi, la ora 12.00, la Biroul Electoral Local. Edilul aspiră la un nou mandat de primar, după ce a ocupat această funcţie din 2004.

Candidatul USL la Consiliul Judeţean este deputatul Cristian Adomniţei. Liberalul se va lansa oficial astăzi, la ora 12.30.

Prima candidatură oficială la Consiliul Judeţean Iaşi: un pensionar de la Partidul Poporului

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii despre campanie, alegeri şi candidaţi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite