Operaţie în premieră la Iaşi împotriva obezităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operaţie (Foto Arhivă)
Operaţie (Foto Arhivă)

Sâmbătă, 2 iunie, la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi se va desfăşura un workshop de chirurgie bariatrică, în cadrul căruia un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 43 de ani, ambii supraponderali, vor fi supuşi unor intervenţii chirurgicale complexe împotriva obezităţii.

Operaţie în premieră la Iaşi pentru înlăturarea kilogramelor în plus! Doi pacienţi, un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 43 de ani, ambii supraponderali, vor fi operaţi împotriva obezităţii în Clinicile III şi IV Chirurgie din Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Două mame obeze nasc săptămânal la maternităţile din Iaşi. Vezi care sunt riscurile la care îşi supun copiii

Medicii susţin că una dintre intervenţii va fi realizată în premieră în Iaşi şi că terapia aceste boli este complex, fiind nevoie de o armată de medici specializaţi pe Diabet şi Boli de Nutriţie, Endocrinologie, Cardiologie, Pneumologie, dar şi psihologi.

Alarmant! Copiii moldoveni sunt la fel de graşi ca cei americani. Ascultă mărturia unei persoane de 120 de kilograme (VIDEO)

Intervenţii chirurgicale în cazul persoanelor obesz s-au mai realizat în Iaşi, la Clinicile I şi II Chirurgie, acestea fiind singurele abilitate din Moldova.

Operaţiile vor fi asistate de profesorul Cătălin Copaescu, chirurgul cu cea mai vastă experienţă în chirurgia bariatrică din România.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afl anoutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite