Noul şef al învăţământului ieşean schimbă inspectori şi inventează posturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Gavrilă, şef la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi
Camelia Gavrilă, şef la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi

Camelia Gavrilă, învestită în funcţia de inspector general pe 6 iunie, înlocuieşte şase subalterni şi intenţionează să suplimenteze schema de personal cu câte un inspector de matematică, de limba română şi cu specialişti în sociologie şi psihologie.

Deşi în ziua numirii în funcţie Camelia Gavrilă, şefa Inspectoratului Şcolar Judeşean Iaşi, a anunţat că va păstra 70% din personalul actual, marţi, 19 iunie, s-a anunţat că din vechea echipă vor pleca prin demisie sau înlocuire şase inspectori de specialitate.

Este vorba despre inspectorul pentru învăţământul primar Iulian Cristea, inspectorul pentru perfecţionare Narcisa Elena Fetescu, inspectorul de management Traian Florentin Ciobotaru, inspectorul de arte plastice Gheorghiţă Vornicu, inspectorul de geografie Constantin Gheorghiţă şi inspectorul de biologie Marian Grebinişan.

Efectul pervers al reorganizării pe criterii politice. Noua şefă a IŞJ Iaşi blochează un proiect început de predecesoarea sa

Noul şef al IŞJ susţine că în mare parte decizia de a pleca le-a aparţinut inspectorilor.

În plus, profesorul Camelia Gavrilă susţine că va mai numi câte un inspector pentru limba română şi matematică, acestea fiind discipline de examen. Va aduce şi specialişti în sociologie şi psihologie.

Despărţire lacrimogenă a profesoarei Liliana Romaniuc de şefia IŞJ Iaşi VIDEO

Schimbări la vârful învăţământului ieşean. Camelia Gavrilă revine în funcţia de inspector general

„Sunt unii care doresc să se ocupe de catedră, aici este o dinamică şi probabil inspectorii care au decis să plece au alte preocupări. Creau să mai suplementez inspectorii de matematică şi română pentru căp sunt discipline la care se dau examene şi intenţionez să aduc specialişti pe socilogie şi psihologie pentru că vreau să se facă nişte studii înainte de a se elabora strategii. Consiliera psihologică este foarte importantă în învăţământ", spune inspectorul şef Camelia Gavrilă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite